Akademia Języka i Kultury Hiszpańskiej CARAMBA to wyjątkowa szkoła w Płocku, która od 2011 roku specjalizuje się w nauczaniu języka hiszpańskiego. Jej założyciele, Marta i Paco Blanco, to polsko-hiszpańskie małżeństwo, które z pasją przekazuje... wiedzę o języku i kulturze hiszpańskiej. W Carambie uczniowie mogą uczyć się w przyjaznej atmosferze, co sprzyja efektywnej nauce. Oferujemy kursy dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych, dostosowane do różnych poziomów zaawansowania. Nasze zajęcia prowadzone są przez doświadczonych nauczycieli z Hiszpanii i Polski, co zapewnia wysoką jakość nauczania.
W Carambie stawiamy na zintegrowaną formę nauki, łącząc język z kulturą. Uczniowie mają możliwość uczestniczenia w bezpłatnych zajęciach o kulturze hiszpańskiej, co pozwala im lepiej zrozumieć kontekst językowy. Nasza oferta obejmuje również przygotowanie do egzaminów, takich jak matura czy DELE. Dzięki różnorodnym kursom, każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od wieku czy poziomu umiejętności.
Nasza szkoła znajduje się w dogodnej lokalizacji w centrum Płocka, co ułatwia dostęp do zajęć. Oferujemy komfortowe warunki do nauki, w tym przestronne sale lekcyjne oraz dostęp do materiałów edukacyjnych. W Carambie każdy uczeń jest dla nas ważny, a ich postępy są regularnie monitorowane, co pozwala na dostosowanie programu nauczania do indywidualnych potrzeb.