Akademia Ruchu Synteza to miejsce, gdzie dzieci mogą rozwijać swoje pasje poprzez ruch, zabawę i przygodę. Od 2020 roku oferujemy różnorodne zajęcia, które nie tylko angażują fizycznie, ale także budują pewność siebie i otwartość na innych. Dzieci... przychodzą do nas z uśmiechem, czekając na wspólne wyzwania i nowe przyjaźnie. Nasza oferta obejmuje akrobatykę, pole dance oraz taniec, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.
W Syntezie wierzymy, że aktywność fizyczna to nie tylko sport, ale także sposób na tworzenie pięknych wspomnień. Nasza kadra to pasjonaci, którzy dbają o rozwój i bezpieczeństwo dzieci, tworząc przyjazną atmosferę. Organizujemy również obozy, półkolonie, nocki i wycieczki, które są doskonałą okazją do wspólnej zabawy i budowania relacji. Dzięki różnorodnym zajęciom, dzieci są ciągle w ruchu, co pozwala im na rozwijanie swoich umiejętności w przyjemny sposób.
Nasza Akademia to nie tylko treningi, ale także miejsce, gdzie dzieci mogą odkrywać swoje talenty i pasje. Zajęcia prowadzone są w nowoczesnej przestrzeni, co sprzyja efektywnemu rozwojowi. Dołącz do nas i pozwól swojemu dziecku na aktywne spędzanie czasu w gronie rówieśników, które przyniesie mu radość i satysfakcję.