Akro Fit to klub sportowy działający od 2017 roku, który oferuje różnorodne zajęcia sportowe dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych. Nasza siedziba znajduje się w Jeleniej Górze, a także w okolicznych miejscowościach, takich jak Mysłakowice,
Świeradów-Zdrój, Janowice Wielkie i Gryfów Śląski. Naszym celem jest promowanie zdrowego stylu życia poprzez aktywność fizyczną, która przynosi radość i satysfakcję. Do tej pory z naszych usług skorzystało już około 2500 osób, co świadczy o zaufaniu, jakim obdarzają nas klienci.
W ofercie klubu znajdują się zajęcia akrobatyki, fitnessu oraz kursy dla osób w różnym wieku i o różnym poziomie zaawansowania. Prowadzimy zarówno zajęcia grupowe, jak i indywidualne, co pozwala na dostosowanie programu do potrzeb uczestników. Nasza kadra składa się z wykwalifikowanych trenerów, którzy posiadają doświadczenie w pracy z dziećmi oraz dorosłymi. Dzięki profesjonalnemu podejściu i przyjaznej atmosferze, uczestnicy mogą rozwijać swoje umiejętności oraz cieszyć się sportem na co dzień.
Akro Fit organizuje również obozy sportowe, które są doskonałą okazją do nauki akrobatyki w bezpiecznym środowisku. Uczestnicy mają szansę na rozwijanie swoich umiejętności pod okiem doświadczonych instruktorów, co sprzyja budowaniu siły, elastyczności i koordynacji. Nasze obozy to czas pełen sportowych wyzwań, zabawy oraz nowych przyjaźni.