Akser to firma, która od 2008 roku specjalizuje się w sprzedaży oraz serwisie sprzętu biurowego. Oferujemy szeroki asortyment, w tym kserokopiarki, drukarki, skanery, niszczarki oraz laptopy. Nasze usługi obejmują również dzierżawę urządzeń
biurowych, co pozwala na elastyczne dostosowanie się do potrzeb klientów. Dzięki współpracy z renomowanymi markami, zapewniamy sprzęt najwyższej jakości, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników.
Nasza oferta serwisowa jest dostosowana do różnych potrzeb. Zasada jest prosta: Ty psujesz, a my naprawiamy. Niezależnie od tego, czy problem wynika z użytkowania, czy z awarii sprzętu, nasi doświadczeni technicy są gotowi do działania. W przypadku większych napraw preferujemy, aby sprzęt trafił do naszego serwisu, jednak w wielu sytuacjach możemy przeprowadzić naprawę u klienta, co oszczędza czas i zwiększa komfort użytkowania.
Dzięki naszym usługom ksero i druku, klienci mogą korzystać z profesjonalnych rozwiązań bez konieczności posiadania własnych urządzeń. Oferujemy również sprzedaż materiałów eksploatacyjnych, takich jak tonery i tusze, co czyni nas kompleksowym dostawcą dla biur. Nasze doświadczenie oraz zaufanie, jakie budujemy wśród klientów, pozwala nam z optymizmem patrzeć w przyszłość.