Firma AKTONE, jako oficjalny partner InsERT, oferuje kompleksowe usługi w zakresie wdrożeń, szkoleń oraz serwisu programów InsERT. Nasza oferta obejmuje programy z linii GT oraz Nexo, które są dostosowane do potrzeb małych, średnich i dużych firm.
Dzięki ponad 10-letniemu doświadczeniu w branży, zapewniamy profesjonalne wsparcie na każdym etapie współpracy, od migracji danych po pełną obsługę posprzedażową.
W ramach naszych usług zajmujemy się również integracją systemów InsERT z popularnymi platformami e-commerce, takimi jak Allegro, Amazon czy eBay. Oferujemy szkolenia z obsługi programów oraz dedykowane rozwiązania, które usprawniają procesy biznesowe. Nasze doświadczenie w integracjach pozwala nam na skuteczne łączenie systemów z różnymi narzędziami, co przekłada się na zwiększenie efektywności operacyjnej naszych klientów.
Dodatkowo, AKTONE oferuje sprzedaż licencji programów InsERT oraz wsparcie w zakresie urządzeń fiskalnych, takich jak kasy i drukarki fiskalne. Nasze usługi są skierowane do przedsiębiorców z Wrocławia oraz okolic, a także do firm działających w różnych branżach, które potrzebują nowoczesnych rozwiązań informatycznych.