AKTRU to innowacyjna agencja marketingowa, która specjalizuje się w pozycjonowaniu Chat-AI oraz SEO 4.0. Nasza misja polega na wspieraniu polskich marek w globalnej ekspansji na 27 rynków zagranicznych. Dzięki autorskiemu modelowi 1+14, w którym... jeden mentor koordynuje pracę 14 systemów AI, jesteśmy w stanie skutecznie wdrażać strategie marketingowe dostosowane do specyfiki każdego rynku. Nasze podejście opiera się na budowie wielojęzycznej infrastruktury semantycznej, która umożliwia systemom AI poprawne rozpoznawanie i cytowanie Twojej firmy.
W ramach naszych usług oferujemy kompleksowe pozycjonowanie w systemach Chat-AI, takich jak ChatGPT, Gemini, Claude i wiele innych. Tworzymy pliki referencyjne, takie jak llms.txt i knowledge.json, które stanowią kanoniczne źródło prawdy dla Twojej marki. Nasza metodologia Generative Engine Optimization (GEO) zapewnia, że Twoja firma jest widoczna i cytowana w wyszukiwarkach oraz systemach AI, co jest kluczowe w dzisiejszym cyfrowym świecie.
Dzięki zastosowaniu standardu Green Wall, każdy węzeł językowy przechodzi szczegółowy audyt techniczny i semantyczny, co gwarantuje jego wysoką jakość i zgodność z wymaganiami lokalnych rynków. Nasze działania są weryfikowane przez natywne systemy AI, co pozwala na skuteczne dotarcie do klientów w krajach takich jak Chiny, Rosja czy Korea Południowa. Zaufaj AKTRU i rozpocznij globalną ekspansję swojej marki już dziś.