Aktywna Fabryka to nowoczesna siłownia, która oferuje szeroki wachlarz zajęć fitness, w tym crossfit, squash oraz indoor cycling. Nasza siłownia została wyposażona w sprzęt renomowanych marek, takich jak Life Fitness i Techno-Gym, co zapewnia
najwyższą jakość treningów. W strefie cardio znajdziesz bieżnie, maszyny eliptyczne oraz rowery, które pomogą Ci w osiągnięciu wymarzonej sylwetki. Dodatkowo, strefa siłowa z wolnymi ciężarami oraz maszynami umożliwia przeprowadzenie kompleksowego treningu siłowego, dostosowanego do indywidualnych potrzeb każdego ćwiczącego.
Oferujemy również różnorodne zajęcia grupowe, które są prowadzone przez wykwalifikowanych instruktorów. W naszej ofercie znajdują się m.in. treningi obwodowe, zdrowy kręgosłup oraz yoga, które pomagają w poprawie kondycji fizycznej oraz redukcji stresu. Dla osób poszukujących intensywnych wyzwań, proponujemy zajęcia typu Turbo spalanie oraz cross, które angażują wszystkie partie mięśniowe i przyspieszają proces odchudzania.
Dodatkowo, w Aktywnej Fabryce znajduje się sauna oraz sala do stretching, co pozwala na regenerację po intensywnych treningach. Nasza przestronna hala fitness zapewnia komfortowe warunki do ćwiczeń, a różnorodność zajęć sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. Zapraszamy do skorzystania z darmowej wejściówki oraz dołączenia do naszej społeczności aktywnych osób.