ALTER pilates studio to miejsce, które powstało z pasji do pilatesu i chęci dzielenia się tą metodą z innymi. Nasz zespół składa się z doświadczonych instruktorów, którzy nieustannie rozwijają swoje umiejętności, aby zapewnić najwyższą jakość... treningów. Wierzymy, że pilates to nie tylko forma aktywności fizycznej, ale także sposób na osiągnięcie równowagi w ciele i umyśle. Każdy z nas ma swoją unikalną historię związaną z tą metodą, co sprawia, że nasze podejście do nauczania jest pełne pasji i zaangażowania.
W naszej ofercie znajdziesz różnorodne formy treningu, w tym pilates na dużych sprzętach, takich jak reformer, cadillac, krzesło czy beczka. To idealne rozwiązanie dla osób, które pragną zgłębić tajniki metody stworzonej przez Josepha Pilatesa. Oferujemy również zajęcia na macie, które są szczególnie polecane dla początkujących oraz osób wracających do formy po urazach. Nasze treningi są dostosowane do indywidualnych potrzeb uczestników, co pozwala na skuteczną rehabilitację oraz rozwój umiejętności.
Zachęcamy do odwiedzenia naszego studia, gdzie w przyjaznej atmosferze będziesz mógł uczyć się od najlepszych. Naszym celem jest nie tylko nauka techniki, ale także budowanie świadomości ciała i umysłu. Dołącz do nas i odkryj, jak pilates może wpłynąć na Twoje życie.