Producent reklam świetlnych ALUKAS oferuje szeroki wachlarz produktów, które zapewniają, że Twoja reklama nigdy nie zgaśnie. Nasze reklamy świetlne są tworzone z pasją i pełnym zaangażowaniem, co gwarantuje ich długowieczność. W naszej ofercie... znajdziesz litery blokowe, kasetony, pylony oraz usługi druku wielkoformatowego. Dzięki nowoczesnym technologiom i wysokiej jakości materiałom, nasze produkty wyróżniają się na tle konkurencji.
Współpracujemy głównie z agencjami reklamowymi, oferując im kompleksowe wsparcie na każdym etapie realizacji zamówienia. Nasz system do obsługi zleceń pozwala na bieżąco śledzić postęp prac, co ułatwia komunikację między agencjami a ich klientami. Od wstępnej wyceny po montaż, dbamy o każdy detal, aby zapewnić pełne zadowolenie naszych klientów.
Dzięki innowacyjnym rozwiązaniom, takim jak cięcie i grawerowanie w różnych materiałach, jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym projektom. Nasze maszyny, w tym ploter frezujący CNC, pozwalają na precyzyjne wykonanie reklam, które przyciągną uwagę i będą trwałe przez wiele lat. Zaufaj ALUKAS i spraw, aby Twoja reklama była widoczna przez całą dobę.