Witamy w AmerAnglo, szkole językowej, która oferuje kompleksowe kursy językowe dla osób w każdym wieku. Nasza oferta obejmuje zajęcia dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych, prowadzone przez wysoko wykwalifikowanych lektorów. Uczymy języków obcych w
sposób przystępny i efektywny, dostosowując program do indywidualnych potrzeb uczniów. Dzięki bezpłatnemu testowi poziomującemu, każdy słuchacz zostaje przydzielony do odpowiedniej grupy lub otrzymuje lektora do zajęć indywidualnych, co zapewnia optymalne warunki do nauki.
Nasze kursy obejmują wszystkie poziomy zaawansowania, od A1 do C2, a także specjalistyczne zajęcia z języka zawodowego. Przygotowujemy do międzynarodowych certyfikatów, takich jak FCE, CAE, TOEFL czy TOEIC. W naszej szkole stawiamy na nowoczesne metody nauczania, wykorzystując autentyczne materiały filmowe, prasowe oraz audiobooki, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością.
Dla młodzieży oferujemy kursy przygotowujące do matury oraz egzaminów językowych, a dla dzieci zajęcia dostosowane do ich wieku i poziomu. Nasza szkoła to miejsce, gdzie każdy może nauczyć się żywego języka, który otworzy przed nim nowe możliwości. Zapraszamy do kontaktu i zapisów na nasze kursy, które odbywają się w dogodnych godzinach, zarówno w siedzibie szkoły, jak i w formie zdalnej.