Agencja Ubezpieczeniowa Krzysztof Kosior to firma z 16-letnim doświadczeniem na rynku ubezpieczeń, oferująca kompleksowe usługi doradcze w zakresie ubezpieczeń majątkowych i na życie. Działa na terenie Płochocina oraz pobliskich miejscowości, a... także w Warszawie. Nasza oferta obejmuje ubezpieczenia domów, mieszkań, samochodów oraz firm, co pozwala na dostosowanie ochrony do indywidualnych potrzeb klientów. Dzięki współpracy z 15 towarzystwami ubezpieczeniowymi, jesteśmy w stanie zaproponować konkurencyjne ceny oraz szeroki wachlarz produktów ubezpieczeniowych.
W ramach ubezpieczeń domów i mieszkań, klienci mogą zabezpieczyć zarówno stałe, jak i ruchome elementy swojego majątku. Oferujemy również ubezpieczenia dla firm, które chronią przed różnymi zdarzeniami losowymi, takimi jak pożar czy kradzież. Nasze ubezpieczenia turystyczne są idealnym rozwiązaniem dla osób często podróżujących, zapewniając im komfort i bezpieczeństwo podczas wyjazdów.
Dzięki programowi Smart 11, klienci mają możliwość rozłożenia płatności na 11 równych rat, co ułatwia finansowanie ubezpieczeń. Naszym celem jest zapewnienie klientom pełnej ochrony oraz spokoju ducha, dlatego zachęcamy do skorzystania z naszych usług.