Cześć, jestem Asia i tworzę przestrzeń Ananda Yoga, gdzie możesz odnaleźć drogę do siebie. Oferuję zajęcia jogi zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych, dostosowane do Twoich potrzeb. Praktykujemy w klimatycznej sali Good Vibes Studio w... Lusówku, a latem korzystamy z uroków Jeziora Lusowskiego. Moim celem jest, abyś poprzez pracę z ciałem, oddechem i umysłem osiągnął błogi stan zadowolenia, niezależnie od tego, kim jesteś i co robisz w życiu.
Ananda, co w sanskrycie oznacza błogostan, to stan szczęścia i pełni siebie, niezależny od zewnętrznych okoliczności. W pędzącym świecie, w którym żyjemy, trudno go zatrzymać, ale nie jest to niemożliwe. Chcę, abyś potrafił odnajdywać wewnętrzny spokój i balans. W moich zajęciach stawiam na bezpieczeństwo i komfort, abyś mógł z radością przesuwać granice swoich możliwości. Wierzę, że joga pomoże Ci zachować młodość w ciele i duchu na dłużej.
Stale poszerzam swoje kompetencje, szkoląc się u najlepszych nauczycieli jogi. Ukończyłam wiele kursów, w tym Terapię Jogą oraz szkolenia dla instruktorów SUP. Dzięki temu mogę oferować różnorodne formy praktyki, takie jak jogoterapia, vinyasa, air joga czy sup joga. Zapraszam do wspólnej praktyki, abyśmy razem odkryli, jak joga może wzbogacić Twoje życie.