Anthillo to firma specjalizująca się w budowaniu, rozwijaniu, hostowaniu i wspieraniu rozproszonych rozwiązań analizy danych, które są dostosowane do potrzeb branż telekomunikacyjnych, dostawców usług internetowych oraz sektora bankowego i... finansowego. Nasze podejście do projektów opiera się na wykorzystaniu technologii AI i Big Data, co pozwala na analizę ogromnych ilości danych w czasie rzeczywistym. Dzięki temu, jesteśmy w stanie dostarczać naszym klientom rozwiązania, które są nie tylko wydajne, ale także elastyczne i skalowalne.
W Anthillo wierzymy, że jakość usług IT nie może być osiągnięta bez kompleksowego podejścia. Dlatego oferujemy usługi end-to-end, które obejmują wszystko, od instalacji sprzętu po wsparcie po wdrożeniu. Nasz zespół ekspertów, posiadający liczne certyfikaty w zakresie zarządzania procesami IT oraz techniczne certyfikaty od producentów sprzętu i oprogramowania, zapewnia, że każde rozwiązanie jest dostosowane do specyficznych potrzeb klienta. Oferujemy również elastyczne godziny wsparcia, w tym opcje 24/7, co pozwala naszym klientom skupić się na ich podstawowej działalności, a nie na problemach z infrastrukturą IT.
Nasze doświadczenie w realizacji projektów w różnych sektorach sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zadaniom. Dzięki innowacyjnym rozwiązaniom, takim jak systemy filtracji danych czy unikalne rozwiązania do prognozowania w branży telekomunikacyjnej, Anthillo staje się partnerem, na którego można liczyć w każdej sytuacji.