Apartamenty Kazimierz Dolny to idealne miejsce na wypoczynek, które łączy tradycję polskiej gościnności z nowoczesnymi udogodnieniami. Nasze apartamenty, o powierzchni około 45 m2, są indywidualnie zaprojektowane, aby oddać klimat Kazimierza... Dolnego. Znajdują się zaledwie 3 minuty spacerem od rynku głównego, co czyni je doskonałą bazą do odkrywania uroków tego malowniczego miasteczka.
W ofercie posiadamy trzy przestronne apartamenty, które pomieszczą od 4 do 5 osób. Każdy z nich jest wyposażony w komfortowe łóżka oraz rozkładane sofy, co zapewnia wygodę podczas pobytu. Dodatkowo, nasi Goście mogą skorzystać z sauny, masażu oraz monitorowanego parkingu. Śniadania serwowane są w Willi Kazimierz Dolny w godzinach 8:00-10:00, co pozwala na rozpoczęcie dnia w przyjemnej atmosferze.
Nasza dbałość o detale oraz wysoka jakość obsługi sprawiają, że każdy Gość czuje się u nas wyjątkowo. W Apartamentach Kazimierz Dolny stawiamy na komfort i relaks, oferując jednocześnie bliskość do lokalnych atrakcji. To miejsce, gdzie można odpocząć od zgiełku codzienności i cieszyć się pięknem nadwiślańskiego krajobrazu.