Jesteśmy najstarszą agencją w Polsce zajmującą się monitoringiem Internetu. Nasza specjalizacja obejmuje analizę sentymentu i emocji w Internecie, ze szczególnym uwzględnieniem social mediów. W dobie powszechnego dostępu do informacji, umiejętność... ich właściwego przetwarzania i interpretacji staje się kluczowa dla sukcesu każdej firmy. Oferujemy kompleksowe usługi, które pozwalają naszym klientom na bieżąco monitorować ich wizerunek oraz reagować na potencjalne kryzysy. Nasza oferta jest skierowana zarówno do małych przedsiębiorstw, jak i dużych korporacji oraz agencji PR.
Nasze usługi obejmują monitoring prasy online, monitoring kryzysowy, analizy statystyczno-wizerunkowe oraz raporty tematyczne. Dzięki naszym działaniom, klienci mogą uniknąć zagrożeń związanych z reputacją oraz skutecznie zarządzać swoim wizerunkiem w sieci. Wspieramy naszych partnerów w identyfikacji potrzeb, formułowaniu problemów oraz wyborze odpowiednich źródeł informacji. Nasz zespół doświadczonych analityków zapewnia fachowe podejście oraz obiektywne rekomendacje.
Współpraca z nami to nie tylko oszczędność czasu, ale także dostęp do wiedzy, która pozwala na podejmowanie lepszych decyzji biznesowych. Nasze analizy i raporty są oparte na rzetelnych danych, co pozwala na skuteczne planowanie działań marketingowych i PR. Zaufaj nam i zadbaj o swoją reputację w Internecie, bo to twój największy skarb.