APZ Nieruchomości to firma z Poznania, która specjalizuje się w zarządzaniu nieruchomościami oraz administracji wspólnot mieszkaniowych. Nasza oferta obejmuje kompleksową obsługę, w tym pośrednictwo w sprzedaży nieruchomości oraz doradztwo... inwestycyjne. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i współpracy z różnymi instytucjami, udało nam się pozyskać znaczne dofinansowania na prace remontowe i modernizacyjne, co przekłada się na poprawę jakości życia mieszkańców. W ciągu ostatnich dwóch lat pozyskaliśmy niemal 2,3 miliona złotych na różne projekty, co świadczy o naszej skuteczności i zaangażowaniu w rozwój lokalnych wspólnot.
Zarządzanie wspólnotami mieszkaniowymi to nasza specjalność. Współpracujemy ściśle z zarządami wspólnot oraz właścicielami lokali, aby zapewnić efektywne i profesjonalne zarządzanie. Nasz zespół składa się z doświadczonych pracowników, którzy są w stanie dostosować się do indywidualnych potrzeb klientów. Oferujemy również doradztwo w zakresie inwestycji, co pozwala naszym klientom na maksymalne wykorzystanie potencjału ich nieruchomości.
Nasza firma stawia na profesjonalizm, elastyczność oraz efektywność. Dzięki temu z naszych usług skorzystało już około 200 wspólnot mieszkaniowych, głównie z Poznania i okolic. Jesteśmy przekonani, że dalsza współpraca z naszymi klientami przyniesie jeszcze większe korzyści zarówno dla mieszkańców, jak i dla ochrony środowiska.