Witamy w ARDINEX, specjalistycznym serwisie samochodów ciężarowych, który koncentruje się na naprawie autotransporterów. Nasza oferta obejmuje pełen zakres usług, w tym naprawę samochodów ciężarowych wszystkich marek oraz zbudów autotransporterów,
w tym specjalizację w markach ROLFO, LOHR i KASSBOHRER. Dysponujemy czterema pełnowymiarowymi stanowiskami naprawczymi, co pozwala nam na szybkie i efektywne realizowanie zleceń. Nasze usługi obejmują również naprawę silników, skrzyń biegów, naczep oraz układów hamulcowych EBS i ABS.
Oferujemy także przeglądy konserwacyjne UDT oraz pełną diagnostykę komputerową wszystkich marek. Nasza kadra to wykwalifikowani specjaliści z wieloletnim doświadczeniem, co sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zadaniom. Dodatkowo, dorabiamy przewody hydrauliczne do autotransporterów oraz zajmujemy się naprawą zawieszeń i układów wydechowych.
W ARDINEX prowadzimy sprzedaż hurtową i detaliczną części zamiennych, będąc bezpośrednim importerem oryginalnych części do zabudów autotransporterów. Posiadamy również kwalifikacje do konserwacji urządzeń transportu bliskiego, takich jak dźwigniki stacjonarne, przewoźne i przenośne, a także żurawie przeładunkowe (HDS) oraz platformy załadowcze. Nasze godziny otwarcia to od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-16:00 oraz w soboty od 8:00 do 15:00.