Witamy na stronie firmy ARKON auto serwis z Mogilan. Nasz serwis samochodowy powstał z zamiłowania do motoryzacji oraz z myślą o kierowcach, którzy cenią sobie kompleksową obsługę w zakresie mechaniki samochodowej oraz wulkanizacji, realizowaną w
oparciu o długoletnie doświadczenie. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług, które obejmują zarówno sprzedaż, jak i wymianę opon, a także szereg innych usług serwisowych.
Oferujemy szeroki wachlarz usług z zakresu mechaniki pojazdowej. Wszystkie usługi wykonujemy w krótkim terminie z należytą starannością, w korzystnej cenie. Prowadzimy sprzedaż części samochodowych niezbędnych do wykonania naprawy. W naszej ofercie znajdą Państwo m.in. wymianę opon, wulkanizację, naprawę opon samochodów ciężarowych oraz serwis klimatyzacji. Nasz zespół specjalistów dba o to, aby każdy klient był zadowolony z jakości świadczonych usług.
Dzięki naszemu zintegrowanemu systemowi rezerwacji online unikniesz długiego oczekiwania na wymianę opon. Wymiana opon nierozerwalnie wiąże się z ich wyważeniem, co pozwala uniknąć problemów związanych z niewyważonymi kołami. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów, ceniących najwyższą jakość, zakupiliśmy nową wyważarkę Hunter Road Force Elite, co znacząco podnosi standard naszych usług.
Tekst wygenerowany przez AI