Artemius Kancelaria Adwokacka to zespół doświadczonych adwokatów, którzy oferują kompleksową pomoc prawną zarówno dla klientów indywidualnych, jak i biznesowych. Naszym celem jest zapewnienie satysfakcjonujących rozstrzygnięć w sprawach prawnych,... które nam powierzono. Dzięki indywidualnemu podejściu oraz bogatemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie skutecznie rozwiązywać różnorodne problemy prawne.
Specjalizujemy się w wielu dziedzinach prawa, w tym w sprawach cywilnych, karnych, rodzinnych oraz gospodarczych. Oferujemy pomoc w sporządzaniu umów cywilnych i handlowych, a także w zakresie prawa pracy i administracyjnego. Nasza kancelaria zajmuje się również obsługą prawną firm, zakładaniem spółek oraz rejestracją znaków towarowych. Dodatkowo, pomagamy w sprawach dotyczących upadłości konsumenckiej oraz odzyskiwania prawa jazdy.
Dzięki naszej lokalizacji w Gorlicach i Nowym Sączu, jesteśmy dostępni dla klientów z całego regionu małopolskiego i podkarpackiego. Zachęcamy do kontaktu, aby omówić szczegóły współpracy oraz uzyskać wstępną wycenę usług prawnych. Jesteśmy gotowi, aby pomóc w każdej sytuacji prawnej, z jaką się Państwo borykają.