Arto Auto Klinika to niezależny serwis samochodowy, który specjalizuje się w naprawach i serwisie pojazdów grupy Volkswagen, Audi, Skoda, Seat oraz Porsche. Oferujemy kompleksową obsługę, w tym naprawy automatycznych skrzyń biegów DSG i S-Tronic,
a także zaawansowaną diagnostykę komputerową. Nasz zespół składa się z doświadczonych mechaników, którzy potrafią zająć się zarówno usterkami mechanicznymi, jak i elektronicznymi. Dzięki nowoczesnemu wyposażeniu jesteśmy w stanie przeprowadzać kalibracje systemów wspomagających kierowcę, takich jak Front Assist, Side Assist czy Lane Assist.
W naszej ofercie znajduje się również serwis mechatroniki oraz regeneracja automatycznych skrzyń biegów. Zajmujemy się wymianą oleju w skrzyniach DSG oraz S-Tronic, a także inspekcją przedzakupową pojazdów z pełną diagnozą. Nasze usługi obejmują także kodowanie i adaptację wszystkich sterowników w pojazdach grupy VW oraz Porsche, co pozwala na pełne dostosowanie pojazdu do indywidualnych potrzeb klienta.
Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej skomplikowane naprawy, które dla innych warsztatów mogą być wyzwaniem. Naszym celem jest zapewnienie najwyższej jakości usług oraz pełne zadowolenie naszych klientów. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych usług serwisowych.