Biuro nieruchomości A.S. PROPERTY oferuje kompleksowe usługi w zakresie wyceny nieruchomości, pośrednictwa w obrocie nieruchomościami oraz doradztwa na rynku nieruchomości. Nasza firma działa na terenie całego kraju, a nasze biura znajdują się w... Poznaniu i Wrocławiu. Dzięki doświadczeniu i wiedzy naszego zespołu, jesteśmy w stanie dostarczyć rzetelne informacje o wartości nieruchomości oraz pomóc w ich sprzedaży. Stawiamy na solidność i profesjonalizm, co pozwala nam na indywidualne podejście do każdego klienta.
Specjalizujemy się w wycenie i sprzedaży nieruchomości komercyjnych, takich jak biura, lokale handlowe, magazyny, a także nieruchomości mieszkalnych. Nasze usługi obejmują również doradztwo w zakresie inwestycji oraz analizy rynku nieruchomości. Wykonujemy operaty szacunkowe, które są niezbędne dla różnych celów, takich jak zabezpieczenie kredytów, podział majątku czy ubezpieczenia. Nasza oferta jest dostosowana do potrzeb klientów indywidualnych, biznesowych oraz instytucji finansowych.
Dzięki współpracy z ekspertami z różnych dziedzin, takich jak geodezja, architektura czy prawo, jesteśmy w stanie zapewnić kompleksową obsługę nawet w najbardziej skomplikowanych sprawach. Naszym celem jest nie tylko zaspokojenie potrzeb klientów, ale także budowanie długotrwałych relacji opartych na zaufaniu i profesjonalizmie.