DTS Szubin to autoryzowany serwis obsługi, który działa na rynku od 1984 roku. Nasza misja łączy innowacyjność z niezawodnością, a specjalizujemy się w serwisie kolei oraz produkcji zaawansowanych rozwiązań technologicznych. Dzięki doświadczonym... specjalistom i nowoczesnym technologiom, oferujemy kompleksowe wsparcie na każdym etapie działalności, od projektowania po wdrożenie i serwis. Dostosowujemy nasze usługi do unikalnych potrzeb klientów w branży kolejowej, co pozwala nam budować przyszłość transportu opartą na jakości, wydajności i zrównoważonym rozwoju.
Nasze doświadczenie zdobywane od 1984 roku pozwoliło nam na uzyskanie autoryzacji wiodących producentów silników wysokoprężnych oraz gazowych. W ciągu lat rozszerzyliśmy nasze spektrum działania, a kluczowym dla nas jest zawsze jakość wykonania. Wysoka jakość świadczonych usług oraz uznanie od klientów sprawiają, że jesteśmy dumni z naszego zespołu. Oferujemy kompleksowy serwis silników stosowanych w różnych branżach, w tym morskim, budowlanym, kolejowym i wojskowym.
Dzięki naszym autoryzacjom zapewniamy fachowość i profesjonalizm w serwisie. Nasza oferta obejmuje również produkcję podzespołów, takich jak przekładnie, oraz specjalistyczne usługi doradcze i techniczne. Zespół DTS Szubin to gwarancja rzetelności i jakości, co czyni nas wiarygodnym partnerem w branży kolejowej.