Nazywam się Joanna Drewicz i jestem licencjonowanym pośrednikiem nieruchomości. Od 2019 roku z pasją i zaangażowaniem pomagam klientom w sprzedaży oraz zakupie nieruchomości. Moje doświadczenie w branży nieruchomości oraz finansach pozwala mi na... skuteczne doradztwo, które uwzględnia zarówno potrzeby klientów, jak i aktualne warunki rynkowe. Wspieram właścicieli mieszkań, domów i działek w bezpiecznym przeprowadzeniu transakcji, oferując indywidualne podejście oraz kompleksowe wsparcie na każdym etapie procesu.
Dlaczego warto ze mną współpracować? Moje podejście opiera się na bezpieczeństwie i zaufaniu. Znam sposoby na zabezpieczenie interesów moich klientów, a także potrafię doradzić, jak najlepiej przygotować nieruchomość do sprzedaży. Oferuję wysokiej jakości materiały sprzedażowe, w tym profesjonalne zdjęcia oraz strategie marketingowe. Każdą nieruchomość traktuję jak unikalny projekt, co pozwala mi na skuteczne negocjacje i finalizację transakcji.
Oferuję szeroki zakres usług, w tym wycenę nieruchomości, przygotowanie dokumentacji oraz wsparcie przy zakupie. Współpracuję z zaufanymi notariuszami i doradcami kredytowymi, co zapewnia moim klientom pełne bezpieczeństwo i komfort podczas realizacji ich planów mieszkaniowych.