ATM Serwis to profesjonalny warsztat samochodowy, który działa na rynku od 2006 roku. Specjalizujemy się w serwisie samochodów osobowych, oferując szeroki zakres usług, w tym diagnostykę komputerową, naprawy mechaniczne oraz usługi związane z... elektrotechniką i elektroniką. Nasza firma korzysta z części i akcesoriów renomowanych producentów, co zapewnia wysoką jakość wykonywanych usług.
W naszej ofercie znajduje się diagnostyka komputerowa, która pozwala na odczyt i kasowanie błędów, a także przeglądy bieżące samochodów. Zajmujemy się naprawą i regulacją układów zasilania, silników, a także wymianą rozrządów i naprawą układów hamulcowych. Nasze usługi obejmują również naprawę skrzyń biegów oraz układów zawieszenia, co czyni nas kompleksowym serwisem dla każdego kierowcy.
Dodatkowo, oferujemy przeglądy okresowe, wymianę olejów i filtrów oraz płynów eksploatacyjnych. Nasza oferta obejmuje także usługi związane z klimatyzacją, takie jak przeglądy instalacji, sprawdzanie szczelności oraz nabijanie czynnika. W zakresie wulkanizacji zajmujemy się wymianą kół i opon, a także ich naprawą oraz przechowywaniem. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług w Warszawie na Woli.