Atom Elektryka to firma z wieloletnim doświadczeniem w branży elektrycznej, oferująca kompleksowe usługi elektryczne dla klientów indywidualnych oraz biznesowych. Specjalizujemy się w wykonaniu instalacji elektrycznych w domach, biurach oraz... obiektach przemysłowych. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych elektryków, którzy posiadają pełne uprawnienia SEP. Każdy projekt traktujemy indywidualnie, dostosowując nasze usługi do specyficznych potrzeb klienta.
Oferujemy szeroki zakres usług, w tym montaż ładowarek do pojazdów elektrycznych, wymianę rozdzielnic elektrycznych oraz przeglądy i pomiary elektryczne. Nasze instalacje są zgodne z najnowszymi normami bezpieczeństwa, co zapewnia ich niezawodność i długowieczność. Współpracujemy z renomowanymi producentami sprzętu elektrycznego, co gwarantuje wysoką jakość używanych materiałów.
Dzięki terminowości i rzetelności w każdym projekcie, zyskaliśmy zaufanie wielu klientów. Oferujemy 5-letnią gwarancję na wszystkie wykonane prace, co dodatkowo podkreśla naszą profesjonalność. Nasze usługi są dostępne na terenie całej Polski, a małe zlecenia realizujemy w powiecie żywieckim. Zapewniamy również szybki czas reakcji w przypadku awarii, co czyni nas idealnym partnerem w zakresie usług elektrycznych.