ATS TRANSPORT to firma, która powstała z połączenia pasji do motoryzacji oraz miłości do zwierząt. Od listopada 2018 roku oferujemy profesjonalny transport zwierząt domowych, bazując na wieloletnim doświadczeniu w branży spedycyjnej. Naszym celem... jest stworzenie najbardziej licencjonowanej i profesjonalnej firmy transportowej dla zwierząt w Europie. Zespół ATS TRANSPORT angażuje się w zapewnienie najwyższej jakości usług, aby sprostać oczekiwaniom naszych klientów oraz ich pupili.
Bezpieczeństwo transportowanych zwierząt jest dla nas priorytetem. Posiadamy wyszkolony personel, który zna zasady udzielania pierwszej pomocy oraz obsługi zwierząt w transporcie. Nasze nowoczesne pojazdy są wyposażone w systemy asystujące, które zapewniają komfort i bezpieczeństwo podczas podróży. Dodatkowo, oferujemy ubezpieczenie OC przewoźnika, które obejmuje ochronę zwierząt w transporcie, co daje naszym klientom dodatkowy spokój.
W ATS TRANSPORT stawiamy na komunikatywność i transparentność. Klienci mają możliwość korzystania z grupy na WhatsApp, gdzie na bieżąco informujemy o planach transportu, lokalizacji oraz przewidywanym czasie realizacji usługi. Dzięki temu każdy etap transportu jest przejrzysty i dobrze zorganizowany.