Aurum to profesjonalny serwis komputerowy, który oferuje kompleksową naprawę laptopów, notebooków, tabletów oraz komputerów stacjonarnych. Nasza firma, działająca od 1998 roku, zdobyła zaufanie klientów dzięki skuteczności i rzetelności.
Specjalizujemy się w naprawach sprzętu różnych marek, takich jak Acer, Asus, Lenovo, HP, Dell i MSI. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym czyszczenie układów chłodzenia, wymianę matryc LCD, naprawę klawiatur oraz odzyskiwanie danych. Nasze doświadczenie pozwala nam na szybką i efektywną diagnozę problemów oraz ich skuteczne rozwiązanie.
W Aurum dbamy o to, aby każdy klient otrzymał indywidualne podejście. Nasze usługi obejmują również modernizację komputerów oraz instalację systemów operacyjnych, takich jak Windows i Linux. Dzięki naszym profesjonalnym zestawom oraz wiedzy technicznej, jesteśmy w stanie przywrócić pełną funkcjonalność Twojego sprzętu. Oferujemy także bezpłatną ekspertyzę uszkodzeń, co pozwala na dokładne oszacowanie kosztów naprawy przed jej rozpoczęciem.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, aby cieszyć się sprawnym i wydajnym sprzętem. Nasz zespół jest dostępny od poniedziałku do piątku, a dla wygody klientów zapewniamy bezpłatny parking. Skontaktuj się z nami, aby umówić się na wizytę lub uzyskać więcej informacji na temat naszych usług.