AUTO BORAWSKI to firma z ponad 20-letnim doświadczeniem w naprawie samochodów osobowych i dostawczych. Specjalizujemy się w kompleksowej diagnostyce oraz naprawie silników, układów paliwowych, zawieszenia i układów hamulcowych. Nasz zespół składa... się z wykwalifikowanych profesjonalistów, którzy korzystają z najnowocześniejszego sprzętu diagnostycznego, aby zapewnić najwyższą jakość usług. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie skutecznie rozwiązywać wszelkie problemy związane z pojazdami, w tym te dotyczące silników wysokoprężnych, które nie mają przed nami tajemnic.
Oferujemy również usługi wulkanizacji, badania zbieżności oraz pełny serwis klimatyzacji. Nasza oferta obejmuje nowoczesny chiptuning, naprawy fabrycznych immobilizerów oraz dezaktywację filtrów cząstek stałych FAP/DFP i ADBLUE. Dla wygody naszych klientów, udostępniamy samochody zastępcze oraz zapewniamy komfortową poczekalnię z dostępem do kawy i sklepu z częściami motoryzacyjnymi. Nasze zaangażowanie w jakość usług oraz dbałość o szczegóły sprawiają, że cieszymy się zaufaniem wielu stałych klientów.
Współpracujemy z renomowanymi hurtowniami motoryzacyjnymi oraz firmami specjalizującymi się w regeneracji podzespołów, co pozwala nam oferować atrakcyjne ceny i wysoką jakość. Nasza firma nieustannie się rozwija, a liczba zadowolonych klientów rośnie z każdym rokiem. Jesteśmy dumni z naszej reputacji i dążymy do dalszego doskonalenia naszych usług.