Firma Auto-Części Wilczyński działa na rynku motoryzacyjnym od 1992 roku, oferując szeroki asortyment części zamiennych do samochodów europejskich i japońskich. Dzięki ponad 20-letniemu doświadczeniu, zyskaliśmy zaufanie wielu klientów, którzy... cenią sobie jakość naszych produktów oraz profesjonalną obsługę. Nasza oferta obejmuje nie tylko części do samochodów osobowych, ale także do pojazdów dostawczych, ciężarowych oraz maszyn rolniczych.
W ciągu lat dynamicznego rozwoju, firma Wilczyński poszerzyła swoją ofertę o podzespoły do przyczep i naczep, a także o akcesoria i elementy układów zawieszenia, hamulcowego, wydechowego oraz zapłonowego. Współpracujemy z renomowanymi producentami, co pozwala nam zapewnić naszym klientom dostęp do wysokiej jakości części w konkurencyjnych cenach. Nasze magazyny mają obecnie powierzchnię 450 metrów kwadratowych, co umożliwia nam przechowywanie szerokiego asortymentu.
Dzięki trzem punktom sprzedaży, klienci mogą łatwo dotrzeć do naszych oddziałów. Oferujemy również dostawę towaru dla hurtowych odbiorców, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną. Naszym celem jest nieustanne dostosowywanie się do potrzeb klientów oraz zapewnienie im jak najlepszej obsługi. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do odwiedzenia naszych punktów sprzedaży.