Nasza stacja kontroli pojazdów w Puławach oferuje kompleksowe badania techniczne, które są niezbędne dla zapewnienia bezpieczeństwa na drogach. Wykonujemy przeglądy rejestracyjne dla różnych typów pojazdów, w tym motocykli, samochodów osobowych,... ciężarowych oraz ciągników rolniczych. Nasza oferta obejmuje również pojazdy powypadkowe oraz te skierowane do kontroli przez odpowiednie organy. Dzięki profesjonalnemu podejściu i nowoczesnemu wyposażeniu, zapewniamy rzetelną obsługę zgodną z obowiązującymi przepisami.
W Auto Marciniak dbamy o to, aby każdy klient czuł się komfortowo i bezpiecznie. Nasz zespół doświadczonych diagnostów przeprowadza szczegółowe analizy stanu technicznego pojazdów, co pozwala na wczesne wykrycie ewentualnych usterek. Oferujemy również pomiar geometrii, regulację zbieżności oraz diagnostykę komputerową, co sprawia, że jesteśmy w stanie zaspokoić różnorodne potrzeby naszych klientów.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które są dostępne w dogodnych godzinach. Nasza stacja znajduje się w dogodnej lokalizacji, co ułatwia dostęp do naszych usług. Jesteśmy przekonani, że dzięki naszej fachowej obsłudze, każdy pojazd będzie w doskonałej kondycji, co przyczyni się do bezpieczeństwa na drogach.