Firma AUTO-MOTO-SZLIF, z siedzibą w Stalowej Woli, działa na rynku od 1980 roku, oferując szeroki zakres usług mechanicznych. Specjalizujemy się w szlifowaniu płaszczyzn, regeneracji oraz spawaniu głowic. Nasza wykwalifikowana kadra pracownicza... zapewnia terminową i profesjonalną realizację powierzonych zadań, co czyni nas wiarygodnym partnerem w branży. Obsługujemy klientów z całego Podkarpacia oraz z zagranicy, co świadczy o naszym doświadczeniu i renomie na rynku.
W naszej ofercie znajdują się usługi naprawy silników luzem oraz całych pojazdów osobowych, ciężarowych, wózków widłowych i ciągników. Wykonujemy wymiany pierścieni, uszczelek głowicy, rozrządu oraz regulacje luzów zaworowych. Oferujemy również remonty silników z wymontowaniem i zamontowaniem do pojazdu. Dodatkowo, zapewniamy nowe części zamienne w atrakcyjnych cenach, co pozwala naszym klientom na kompleksową obsługę w jednym miejscu.
Nasze usługi objęte są gwarancją, a dla stałych klientów oferujemy korzystne rabaty. Wystawiamy faktury VAT, co ułatwia współpracę z firmami. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz zaangażowaniu w jakość usług, AUTO-MOTO-SZLIF stał się zaufanym wyborem dla wielu klientów w regionie.