Zakład Auto-Renox, działający od 1974 roku w Legnicy, specjalizuje się w naprawach blacharsko-lakierniczych. Oferujemy kompleksowe usługi związane z naprawami powypadkowymi samochodów osobowych oraz innych środków transportu. Nasza firma... nieustannie się rozwija i modernizuje, co pozwala nam na świadczenie coraz szerszego zakresu usług. Wykonujemy oględziny pojazdów oraz zapewniamy pełną dokumentację techniczną, co jest istotne dla naszych klientów.
Nasze usługi charakteryzują się wysoką jakością oraz dbałością o szczegóły. Każda naprawa blacharska jest realizowana zgodnie z najwyższymi standardami. Lakierowanie odbywa się w specjalistycznej komorze przez wykwalifikowanych specjalistów, a lakiery dobierane są komputerowo, co zapewnia idealne dopasowanie do reszty samochodu. Dodatkowo, oferujemy profesjonalne odświeżanie i polerowanie lakieru, co przywraca pojazdom ich pierwotny blask.
W naszej ofercie znajduje się również pomoc w załatwianiu formalności związanych z naprawą bezgotówkową, co znacznie ułatwia proces naprawy. Współpracujemy z wieloma firmami ubezpieczeniowymi, co pozwala na szybkie i sprawne rozliczenia. Dla naszych klientów oferujemy samochód zastępczy na czas naprawy, aby zapewnić im komfort i wygodę podczas oczekiwania na zakończenie prac.