AUTO-STREFA to hurtownia motoryzacyjna z siedzibą w Tucholi, która działa na rynku od 2010 roku. Nasza firma wyróżnia się bogatą ofertą części samochodowych oraz profesjonalną obsługą klienta. Oferujemy zarówno zamienne, jak i oryginalne części do... samochodów osobowych, ciężarowych oraz motocykli. W naszej ofercie znajdują się również akcesoria, kosmetyki do samochodów, oleje, smary, a także opony i felgi. Dzięki konkurencyjnym cenom oraz szerokiemu asortymentowi zdobyliśmy zaufanie wielu klientów, co czyni nas jednym z liderów na lokalnym rynku motoryzacyjnym.
Współpracujemy z warsztatami, oferując im dowóz części do klienta oraz dostęp do bazy informacji serwisowo-naprawczych. Nasza hurtownia zapewnia również infolinię z pomocą techniczną oraz darmowe wypożyczenie blokad rozrządu. Realizujemy nietypowe zamówienia na części, które są niedostępne w Polsce, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną. Dodatkowo, organizujemy szkolenia dla naszych partnerów, aby podnieść ich kwalifikacje i umiejętności.
AUTO-STREFA to nie tylko sprzedaż części, ale także kompleksowa obsługa klienta, która obejmuje doradztwo oraz pomoc w doborze odpowiednich produktów. Nasza hurtownia to miejsce, gdzie każdy znajdzie to, czego potrzebuje do swojego pojazdu, niezależnie od jego marki czy modelu.