Auto Tip-Top to profesjonalny warsztat samochodowy, który oferuje szeroki zakres usług związanych z regeneracją wtryskiwaczy, turbosprężarek oraz serwisem klimatyzacji. Nasza oferta obejmuje sprawdzanie, regenerację oraz diagnozę wtryskiwaczy, co
jest kluczowe dla prawidłowego funkcjonowania silnika. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi, jesteśmy w stanie dokładnie ocenić stan wtryskiwaczy różnych producentów, takich jak Bosch, Delphi czy Denso. Nasz zespół ma ponad 15-letnie doświadczenie w branży, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług.
W zakresie regeneracji turbosprężarek korzystamy z nowoczesnych maszyn firmy CIMAT, które pozwalają na precyzyjne wyważanie przy wysokich prędkościach obrotowych. Oferujemy również czyszczenie oraz wymianę uszkodzonych części. Nasze usługi są kompleksowe, a każdy klient jest na bieżąco informowany o postępach prac. Dodatkowo, zajmujemy się serwisem klimatyzacji, który jest niezbędny dla komfortu i bezpieczeństwa jazdy. Regularne przeglądy klimatyzacji pozwalają uniknąć problemów, które mogą wystąpić po dłuższym okresie nieużywania systemu.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, aby zapewnić swojemu pojazdowi najlepszą opiekę. Nasza siedziba znajduje się w Zebrzydowej, niedaleko Nowogrodźca, gdzie z przyjemnością przyjmiemy Twoje auto i zadbamy o jego sprawność.