Serwis AutoAs w Krakowie to miejsce, gdzie pasja do motoryzacji łączy się z profesjonalizmem. Od 2010 roku oferujemy kompleksowe usługi związane z naprawą i serwisowaniem samochodów, w szczególności marki Ford. Nasi mechanicy, posiadający ponad... 15-letnie doświadczenie, zapewniają najwyższą jakość usług, korzystając z oryginalnych części Ford – Motorcraft. Dzięki temu możemy zagwarantować, że każdy pojazd opuszczający nasz warsztat jest w pełni sprawny i bezpieczny na drodze.
W naszej ofercie znajdują się przeglądy okresowe, diagnostyka komputerowa, naprawy silników oraz układów kierowniczych. Specjalizujemy się również w serwisie klimatyzacji oraz wymianie opon. Nasz zespół dba o to, aby każda usługa była wykonana szybko, solidnie i w konkurencyjnej cenie. Jesteśmy niezależnym serwisem, co pozwala nam na elastyczność w podejściu do klienta oraz dostosowywaniu oferty do jego indywidualnych potrzeb.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które są skierowane nie tylko do właścicieli Fordów, ale także do posiadaczy innych marek. Naszym priorytetem jest zadowolenie klienta oraz dbałość o jego pojazd. Skontaktuj się z nami, aby umówić się na wizytę i przekonać się, jak możemy pomóc w utrzymaniu Twojego samochodu w doskonałej kondycji.