AUTOCOMPLEX to firma z Wałbrzycha, która specjalizuje się w kompleksowych naprawach blacharskich oraz lakierniczych. Posiadamy ponad 10-letnie doświadczenie w branży, co pozwala nam na świadczenie usług na najwyższym poziomie. Nasz nowoczesny... warsztat blacharsko-lakierniczy jest w pełni wyposażony w profesjonalne narzędzia, co umożliwia nam skuteczną likwidację szkód komunikacyjnych. Oferujemy bezgotówkowe naprawy powypadkowe zarówno dla samochodów osobowych, jak i dostawczych oraz ciężarowych.
W naszej ofercie znajduje się również możliwość wynajmu auta zastępczego na czas naprawy, co jest szczególnie wygodne dla naszych klientów. Współpracujemy z wieloma dealerami aut, dużymi firmami oraz wypożyczalniami, co świadczy o zaufaniu, jakim nas obdarzają. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy są zawsze gotowi do pomocy i zapewnienia najwyższej jakości usług.
Dzięki dużej komorze lakierniczej jesteśmy w stanie lakierować nie tylko samochody osobowe, ale także dostawcze. Nasza oferta obejmuje również transport aut lawetą z miejsca awarii, co czyni naszą firmę kompleksowym rozwiązaniem dla wszystkich potrzeb związanych z naprawami blacharskimi i lakierniczymi. Znajdujemy się w strefie ekonomicznej w Wałbrzychu, co ułatwia dostęp do naszych usług.