autocrashexpert

Rzeczoznawca samochodowy Rzeczoznawca samochodowy Kolonia Ekspertyza Kosztorys Wypadek

Dane kontaktowe
Po wypadku drogowym, do którego doszło nie z Państwa winy, potrzebują Państwo profesjonalnego wsparcia.

Niezależnie od tego, czy jest to samochód osobowy, ciężarowy czy dwukołowy. Zapewniam Państwu wykwalifikowaną wycenę szkód i wycenę prawie wszystkich pojazdów. Również dla samochodów klasycznych, specjalnych i egzotycznych.

Dane kontaktowe

Cena/Stosunek jako
Bardzo dobra (5,00)

6 opinii na ProvenExpert.com

Rekomendacja
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bardzo dobre doświadczenie!

Jestem w pełni zadowolony z usługi. Rzeczoznawca samochodowy jest niezwykle kompetentny, rzetelny i przyjazny. Wycena mojego pojazdu została przeprowadzona szybko, przejrzyście i profesjonalnie.

Byłem szczególnie zadowolony ze szczegółowego wyjaśnienia wyceny i szybkiego załatwienia sprawy z firmą ubezpieczeniową.

Bez zastrzeżeń mogę polecić tego rzeczoznawcę - widać, że prawdziwa fachowość i zadowolenie klienta stoją u niego na pierwszym miejscu! TOP!!!
10.11.2025Thomas S.
autocrashexpert Komentarz od autocrashexpert:
Szanowny Panie Sobierejewicz, bardzo się cieszę, że jest Pan zadowolony z moich usług i że poświęcił Pan czas, aby je ocenić, dając tym samym innym możliwość dowiedzenia się o moich usługach. Jeśli będzie Pan potrzebował pomocy w przyszłości, z przyjemnością Panu pomogę. Państwa autocrashexpert - Damian Zyzniewski.
Rekomendacja
Bardzo polecam uslugi wykonywane przez Pana Damiana Zyzniewskiego. Pełen profesjonalizm oraz uczciwość. 👍
04.10.2024M.
autocrashexpert Komentarz od autocrashexpert:
Sehr geehrte Herr Jan, wir freuen uns sehr, dass Sie mit unserer Dienstleistung zufrieden sind und mit Ihrer Rezension anderen die Möglichkeit geben, sich über unseren Service zu informieren und ebenfalls auf uns aufmerksam zu werden. Sollten Sie künftig wieder Hilfe benötigen, stehen wir Ihnen weiterhin sehr gerne zur Verfügung. Das Team von autocrashexpert wünscht Ihnen alles Gute! MfG, Damian Zyzniewski

Szanowny Panie Prusinowski, bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z naszych usług i że Pana opinia daje innym możliwość dowiedzenia się o naszych usługach, a także poznania nas. Jeśli będzie Pan potrzebował pomocy w przyszłości, będziemy bardzo szczęśliwi mogąc Panu pomóc. Zespół autocrashexpert życzy wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam, Damian Zyzniewski
Rekomendacja
Wszystko poszło idealnie i dobrze
27.10.2021Anonimowo
autocrashexpert Komentarz od autocrashexpert:
Szanowny Kliencie, jest mi niezmiernie miło, że poświęcił Pan swój czas, aby ocenić moje usługi i tym samym zwrócić uwagę innych ofiar wypadków na moją firmę. Jeśli w przyszłości ponownie będzie Pan potrzebował pomocy, będzie mi bardzo miło. Państwa autokrashexpert - Damian Zyzniewski. Proszę być zdrowym!
Rekomendacja
Bardzo doświadczony, rzetelny rzeczoznawca. Kompetentny, rzetelny i szybki! Koszty zostały zwrócone przez przeciwną firmę ubezpieczeniową.
09.07.2021Jan B.
autocrashexpert Komentarz od autocrashexpert:
Szanowny Panie Bernsen, bardzo się cieszę, że jest Pan zadowolony z moich usług i że poświęcił Pan czas, aby je ocenić, dając w ten sposób innym możliwość dowiedzenia się o moich usługach. Jeśli będzie Pan potrzebował pomocy w przyszłości, z przyjemnością Panu pomogę. Państwa autokrashexpert - Damian Zyzniewski. Proszę być zdrowym!
Rekomendacja
Najlepsze doświadczenie chłopaka, tak trzymaj 👍 najlepsza obsługa
09.07.2021Anonimowo
autocrashexpert Komentarz od autocrashexpert:
Drogi kliencie, bardzo się cieszę, że jest Pan zadowolony z moich usług i że poświęcił Pan czas, aby je ocenić, a tym samym dać innym możliwość dowiedzenia się o moich usługach. Jeśli w przyszłości ponownie będzie Pan potrzebował pomocy, będzie mi niezmiernie miło. Państwa autokrashexpert - Damian Zyzniewski. Proszę być zdrowym!
09.07.2021Anonimowo
autocrashexpert Komentarz od autocrashexpert:
Sehr geehrte|r Kunde:in, ich freue mich sehr, dass Sie mit meiner Dienstleistung zufrieden sind und dass Sie sich die Zeit genommen haben diese zu bewerten und damit anderen die Möglichkeit geben, sich über meinen Service zu informieren. Sollten Sie künftig wieder Hilfe benötigen, stehe ich Ihnen sehr gerne zur Verfügung. Ihr autocrashexpert - Damian Zyzniewski. Bleiben Sie gesund!
146 Oceny z

1 Ocena na KennstDuEinen

12.07.2021
Oceń teraz

Wiadomość do autocrashexpert

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 15.05.2020  |  Ostatnia aktualizacja: 05.12.2025   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH