Autolaweta Świdnica oferuje wynajem autolawety na terenie Polski i Europy. Nasz pojazd, Renault Master 2.3 dCi 170 KM, jest dostępny w atrakcyjnej cenie od 249 zł brutto. Posiada ładowność 1210 kg oraz maksymalny nacisk na hak wynoszący 2500 kg.... Dodatkowo, autolaweta jest wyposażona w klimatyzację, systemy ABS i ESP, wyciągarkę oraz zestaw nowych pasów transportowych. Dzięki tym udogodnieniom, zapewniamy bezpieczeństwo i komfort podczas transportu pojazdów.
Nasze usługi obejmują nie tylko wynajem autolawety, ale także pomoc drogową dostępną 24 godziny na dobę. W razie awarii, jesteśmy gotowi do działania, aby przetransportować Twój pojazd z miejsca zdarzenia do warsztatu lub na Twoją posesję. Oferujemy również wynajem autolawety z kierowcą, co ułatwia transport pojazdów i towarów na terenie Polski oraz Europy.
Wybierając nas, zyskujesz pewność, że usługi są realizowane z najwyższą starannością. Nasze podejście do klienta opiera się na uczciwości i przejrzystości, co wyróżnia nas na tle konkurencji. Jesteśmy dostępni pod numerem telefonu +48 669 558 479, aby odpowiedzieć na wszelkie pytania i zrealizować Twoje zamówienie.