Automax to nowoczesny warsztat samochodowy, który działa na lokalnym rynku od 2009 roku. Mimo że jesteśmy stosunkowo młodą firmą, posiadamy blisko 20-letnie doświadczenie w branży naprawy samochodów osobowych. Nasza oferta usług jest stale... poszerzana dzięki inwestycjom w nowoczesne narzędzia i technologie. Wśród naszych nowości znajduje się komputerowa geometria zawieszenia BEISSBARTH, wykręcanie świec żarowych bez demontażu głowicy oraz planowanie czoła wału korbowego w silnikach TDI grupy VW. Przeniesienie do nowo wybudowanego warsztatu pozwoliło nam również na naprawę aut dostawczych.
Naszym priorytetem jest szybka i profesjonalna obsługa klientów. Dysponujemy wysokiej jakości sprzętem, który umożliwia nam naprawę najnowszych modeli samochodów większości marek. Klienci oczekujący na realizację usług mogą skorzystać z przytulnej poczekalni, w której dostępny jest bezprzewodowy internet. Staramy się, aby czas oczekiwania na naprawy był jak najkrótszy, co jest istotne dla naszych klientów.
W Automax stawiamy na jakość i zadowolenie klientów. Dzięki naszemu doświadczeniu oraz nowoczesnym rozwiązaniom, jesteśmy w stanie sprostać różnorodnym wymaganiom związanym z naprawą samochodów. Zachęcamy do skorzystania z naszych usług oraz do zapoznania się z opiniami na temat naszej pracy.