Automet Kazimierz Sadowski to firma specjalizująca się w obróbce skrawaniem, oferująca szeroki wachlarz usług związanych z precyzyjnym wytwarzaniem detali. Dzięki nowoczesnym maszynom CNC, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką jakość i dokładność... wykonania, co pozwala nam podejmować się nawet najbardziej wymagających zleceń. Nasza oferta obejmuje frezowanie, toczenie oraz szlifowanie, a każde zlecenie realizujemy zgodnie z dostarczonym rysunkiem lub wzorem detalu.
W zakresie konstrukcji stalowych wykonujemy projekty na życzenie klienta, w tym montaż. Oferujemy pełen zakres prac ślusarskich, takich jak spawanie, wiercenie, cięcie, gięcie oraz gwintowanie. Nasze doświadczenie w branży pozwala nam na elastyczne dostosowanie się do potrzeb klientów, co czyni nas rzetelnym partnerem w realizacji projektów.
Dodatkowo, zajmujemy się produkcją ogrodzeń stalowych, w tym bram wjazdowych i furtek, które również montujemy na zamówienie. Nasze usługi obejmują także innowacyjne rozwiązania, takie jak dwuosiowe, rzędowe trackery fotowoltaiczne, które charakteryzują się precyzyjną konstrukcją oraz możliwością montażu na różnych powierzchniach. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii, nasze produkty są nie tylko funkcjonalne, ale także trwałe i estetyczne.