Autoserwis Janusz Forma & Bartłomiej Gąsiorek to firma z 40-letnim doświadczeniem w branży blacharstwa i lakiernictwa samochodowego. Nasz zakład, uznawany za jeden z najlepszych w okolicy, oferuje kompleksowe usługi naprawcze dla pojazdów... powypadkowych. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi oraz wykwalifikowanej kadrze fachowców, zapewniamy najwyższą jakość usług, co potwierdzają liczne wyróżnienia i zadowolenie naszych klientów.
Specjalizujemy się w naprawach blacharsko-lakierniczych wszystkich marek samochodów, z szczególnym uwzględnieniem pojazdów marki RENAULT. Nasza blacharnia jest wyposażona w profesjonalne ramy naprawcze, co pozwala na precyzyjne i skuteczne naprawy. Dodatkowo, nasza lakiernia dysponuje komorą bezpyłową oraz mieszalnią lakierów wodnych, co gwarantuje doskonałe efekty estetyczne i trwałość wykonanych prac.
Zadowolenie klientów jest dla nas priorytetem, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby każda naprawa była wykonana na najwyższym poziomie. Nasza firma cieszy się zaufaniem i uznaniem wśród klientów, co potwierdza 99% wskaźnik zadowolenia. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o jakości naszej pracy.