Firma AUTRONIK, z siedzibą w Bełchatowie, specjalizuje się w chiptuningu oraz cyfrowej obsłudze elektronicznych systemów samochodowych. Naszym celem jest poprawa wartości użytkowych pojazdów, co osiągamy dzięki indywidualnemu podejściu do każdego... klienta. Jako niewielka firma, realizujemy usługi osobiście, co pozwala nam na bezpośredni kontakt z klientem oraz lepsze zrozumienie jego potrzeb. Dzięki optymalizacji procesów i zarządzaniu zasobami, jesteśmy w stanie oferować konkurencyjne ceny, nie rezygnując z jakości usług.
W naszej ofercie znajdują się różne formy modyfikacji, które pozwalają na podniesienie mocy i momentu obrotowego silnika. Pracujemy na profesjonalnym sprzęcie renomowanej firmy ALIENTECH, co zapewnia bezpieczeństwo i skuteczność przeprowadzanych modyfikacji. Każdy samochód jest strojony indywidualnie, a średni czas realizacji usługi wynosi od 3 do 4 godzin. Klient ma możliwość bezpośredniego kontaktu z tunerem, co pozwala na bieżąco przekazywanie uwag i oczekiwań.
Nasze usługi obejmują również usuwanie filtrów cząstek stałych, regenerację DPF oraz aktywację nowych funkcji w pojazdach. Dzięki naszym rozwiązaniom, klienci mogą cieszyć się lepszą dynamiką jazdy oraz niższymi kosztami eksploatacji. Zaufaj nam i odkryj swój samochód na nowo.