AV Inwestor S.A. to spółka akcyjna założona w 2000 roku, która należy do elitarnej grupy prywatnych banków inwestycyjnych w Polsce. Oferujemy kompleksowe rozwiązania finansowe, w tym finansowanie strukturalne, finansowanie projektów i zadłużenia,
pozyskiwanie kapitału, doradztwo w zakresie fuzji i przejęć, transakcje nieruchomości, zarządzanie majątkiem oraz pozyskiwanie dotacji z funduszy EIC Accelerator. Nasza wiedza i doświadczenie czynią nas wiarygodnym partnerem, który pomaga klientom w skutecznym pokonywaniu złożonych wyzwań finansowych i osiąganiu celów biznesowych.
Nasze usługi obejmują doradztwo w zakresie fuzji i przejęć, które zapewnia strategiczne wsparcie zarówno dla strony kupującej, jak i sprzedającej. Specjalizujemy się w maksymalizacji wartości i zapewnieniu płynnych transakcji, co jest kluczowe dla rozwoju Twojej firmy. Dodatkowo, oferujemy konsultacje w zakresie pozyskiwania funduszy z instytucji unijnych i polskich, co pozwala na uzyskanie niezbędnego wsparcia finansowego dla projektów w dynamicznie zmieniającym się otoczeniu biznesowym.
Zespół AV Inwestor S.A. składa się z doświadczonych doradców, którzy opracowują spersonalizowane strategie, wykorzystując kompleksowe planowanie finansowe, aby chronić i zwiększać aktywa naszych klientów. Naszym priorytetem jest profesjonalizm, transparentna komunikacja oraz budowanie zaufania w relacjach z klientami, co przekłada się na długotrwały sukces finansowy.