Nasza firma, BiS Serwis, specjalizuje się w sprzedaży, serwisowaniu oraz szkoleniu w zakresie obsługi kas fiskalnych i sprzętu komputerowego. Oferujemy szeroki asortyment produktów, w tym kasy fiskalne, drukarki fiskalne, wagi sklepowe oraz
czytniki kodów kreskowych. Działamy na terenie województwa śląskiego, zapewniając kompleksową obsługę dla przedsiębiorców z różnych branż. Nasze doświadczenie oraz zaufanie klientów są dla nas najważniejsze, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać produkty najwyższej jakości.
W naszej ofercie znajdują się zarówno tradycyjne, jak i nowoczesne kasy fiskalne online, które są niezbędne w wielu branżach, takich jak gastronomia, usługi kosmetyczne czy budowlane. Oferujemy również serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, a także szkolenia dla pracowników, aby zapewnić pełne wsparcie w zakresie obsługi urządzeń fiskalnych. Naszym celem jest nie tylko sprzedaż, ale także pomoc w doborze odpowiednich rozwiązań, które będą najlepiej odpowiadały potrzebom naszych klientów.
Zachęcamy do kontaktu wszystkich przedsiębiorców z miast takich jak Gliwice, Zabrze, Tarnowskie Góry, Bytom czy Katowice. Jesteśmy otwarci na współpracę i chętnie doradzimy w wyborze sprzętu fiskalnego, który najlepiej pasuje do specyfiki prowadzonej działalności. Nasza oferta jest dostosowana do potrzeb zarówno małych firm, jak i dużych korporacji, co czyni nas solidnym partnerem w biznesie.