Od 2001 roku BEKAZET zajmuje się kompleksową obsługą nieruchomości, koncentrując się na optymalizacji procesów użytkowania budynków. Dzięki innowacyjnym rozwiązaniom oraz mobilnym systemom zarządzania, firma zapewnia szybką komunikację z... użytkownikami nieruchomości, co przekłada się na efektywne zarządzanie dokumentacją oraz finansami. Specjalizujemy się w obsłudze obiektów komercyjnych oraz Wspólnot Mieszkaniowych, co pozwala nam na dostosowanie usług do indywidualnych potrzeb klientów.
Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym administrowanie i zarządzanie nieruchomościami, obsługę ekonomiczno-finansowo-księgową oraz eksploatację nieruchomości. Posiadamy doświadczoną kadrę pracowniczą, w tym administratorów, księgowych oraz inspektorów nadzoru, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Współpracujemy z rzetelnymi firmami, co pozwala nam na zapewnienie kompleksowej obsługi technicznej oraz utrzymania czystości w budynkach.
Dzięki naszemu doświadczeniu oraz profesjonalizmowi, jesteśmy w stanie skutecznie reprezentować właścicieli nieruchomości przed osobami prawnymi i fizycznymi. Nasze działania obejmują również prowadzenie ewidencji lokali użytkowych, fakturowanie oraz kontrolę umownych zobowiązań najemców. Jesteśmy członkiem Pomorskiego Stowarzyszenia Zarządców Nieruchomości, co potwierdza nasze zaangażowanie w rozwój branży.