Witaj w naszej szkole języka angielskiego, gdzie oferujemy kursy dla dzieci i młodzieży. Nasze programy skupiają się przede wszystkim na rozwijaniu umiejętności komunikacyjnych, ale dbamy też o nauczanie gramatyki oraz słownictwa, aby uczniowie... mogli pewnie i swobodnie porozumiewać się w języku angielskim w różnych sytuacjach.
Szkoła języka angielskiego Big Ben powstała w 1995 roku z pasji do nauczania. Z biegiem lat rozwijaliśmy nasze metody, dostosowując się do zmieniających się wymagań i trendów. Oferujemy kursy skrojone na potrzeby naszych uczniów, inspirując ich do pracy, aby mogli zdawać egzaminy i w przyszłości wykorzystywać znajomość języka angielskiego w pracy i kontaktach międzynarodowych.
Oferujemy kompleksowe kursy języka angielskiego dla dzieci i młodzieży, dostosowane do różnych poziomów zaawansowania od A1 do C2. Nasze zajęcia koncentrują się na rozwijaniu umiejętności komunikacyjnych oraz solidnym opanowaniu gramatyki i bogatym słownictwie. Korzystamy z nowoczesnych, angażujących metod nauczania, dzięki którym uczniowie uczą się aktywnie i z przyjemnością.