Biostat® to wiodące Centrum Badawczo-Rozwojowe (CRO), które od 20 lat specjalizuje się w kompleksowych usługach związanych z badaniami klinicznymi oraz biostatystyką. Nasza misja polega na transferze wiedzy ze świata nauki do praktyki biznesowej,... co pozwala na efektywne prowadzenie badań od fazy wstępnej aż po badania post-marketingowe. Oferujemy pełne wsparcie w zakresie projektowania, monitorowania oraz analizy danych, co czyni nas idealnym partnerem dla sponsorów badań klinicznych.
W ramach naszych usług zapewniamy profesjonalne analizy statystyczne, które są kluczowe dla uzyskania rzetelnych wyników badań. Nasze doświadczenie obejmuje różnorodne projekty badawcze, w tym badania obserwacyjne oraz interwencyjne, co pozwala nam dostosować nasze podejście do specyficznych potrzeb klientów. Dzięki współpracy z międzynarodowymi sponsorami oraz zespołem wykwalifikowanych specjalistów, jesteśmy w stanie dostarczać usługi na najwyższym poziomie.
Nasze innowacyjne rozwiązania technologiczne, takie jak systemy eCRF, umożliwiają efektywne zarządzanie danymi w badaniach klinicznych, eliminując potrzebę papierowej dokumentacji. Biostat® to nie tylko usługi badawcze, ale także rozwój oprogramowania, które wspiera pracę specjalistów medycznych oraz ułatwia komunikację między laboratoriami, lekarzami i pacjentami.