Biuro Finansowo-Księgowe FIS-KUS S.C. to firma, która oferuje kompleksową obsługę finansowo-księgową dla przedsiębiorców oraz osób prywatnych. Nasze usługi obejmują prowadzenie podatkowych ksiąg przychodów i rozchodów, ewidencje ryczałtowe, kadry,
płace oraz ZUS. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i rzetelności, zyskaliśmy zaufanie wielu klientów, którzy cenią sobie elastyczność oraz przystępne ceny. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych pracowników, absolwentów renomowanych uczelni ekonomicznych, którzy są gotowi służyć pomocą w każdej sytuacji.
W ramach naszej oferty zapewniamy również pomoc prawną przy zakładaniu i rejestracji firm, reprezentowanie klientów przed Urzędem Skarbowym oraz ZUS, a także windykację należności. Nasze biuro dba o to, aby klienci mogli skupić się na rozwoju swoich firm, a nie na skomplikowanych przepisach podatkowych. Oferujemy również sporządzanie biznes planów oraz analiz finansowych, co pozwala naszym klientom na lepsze planowanie przyszłości ich działalności.
Nasza dewiza to doświadczenie, rzetelność, miła i fachowa obsługa. Jesteśmy dostępni dla naszych klientów codziennie w godzinach 8:00 - 16:00, a nasza siedziba znajduje się w Limanowej. Zapraszamy do kontaktu, aby przekonać się o konkurencyjnych cenach oraz łatwości współpracy z nami.