Copy Rem to firma z ponad 15-letnim doświadczeniem w branży, która oferuje kompleksowy serwis kserokopiarek oraz drukarek. Nasze usługi obejmują naprawy, konserwację oraz doradztwo w zakresie wyboru odpowiednich materiałów eksploatacyjnych. Dzięki... współpracy z renomowanymi markami, takimi jak Develop, Canon czy Sharp, zapewniamy wysoką jakość usług oraz sprzętu. Nasz zespół specjalistów jest gotowy, aby szybko i skutecznie rozwiązać wszelkie problemy związane z urządzeniami biurowymi.
Oferujemy również dzierżawę kserokopiarek i drukarek, co stanowi idealne rozwiązanie dla firm, które nie chcą ponosić wysokich kosztów zakupu sprzętu. W ramach dzierżawy zapewniamy pełen serwis, co oznacza, że klienci nie muszą martwić się o dodatkowe wydatki związane z naprawami czy wymianą części. Nasza oferta jest skierowana do małych i dużych przedsiębiorstw, które potrzebują nowoczesnych urządzeń bez dużych inwestycji.
W Copy Rem stawiamy na relacje z klientami oraz profesjonalną obsługę. Zaufało nam już ponad tysiąc firm z całego Śląska, Małopolski i Opolszczyzny. Gwarantujemy szybki czas reakcji oraz fachową pomoc, co przekłada się na wysoką satysfakcję naszych klientów. Nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb, co sprawia, że każdy klient może liczyć na wsparcie na najwyższym poziomie.