Biuro tk.inpro to profesjonalne biuro projektowe z Iławy, specjalizujące się w branży elektrycznej i elektroenergetycznej. Oferujemy kompleksowe usługi projektowe, nadzory budowlane oraz kierowanie robotami budowlanymi. Nasz zespół składa się z... doświadczonych projektantów, którzy łączą wiedzę z wieloletniej pracy w branży z nowoczesnymi rozwiązaniami. Dzięki temu jesteśmy w stanie zapewnić rzetelność i wysoką jakość świadczonych usług.
W ramach naszej oferty zajmujemy się projektowaniem instalacji elektrycznych wewnętrznych i zewnętrznych, sieci elektroenergetycznych oraz przyłączy elektroenergetycznych. Posiadamy również doświadczenie w realizacji projektów odnawialnych źródeł energii, takich jak farmy fotowoltaiczne i wiatrowe. Nasze biuro jest wpisane w Rejestr Kwalifikowanych Wykonawców Energa Operator S.A., co pozwala nam na projektowanie sieci i urządzeń elektroenergetycznych.
Dzięki współpracy z innymi biurami projektowymi oraz wykonawcami, oferujemy kompleksową obsługę inwestycji, począwszy od doradztwa, przez wykonanie projektu, aż po uzyskanie niezbędnych pozwoleń i decyzji. Nasze doświadczenie oraz szczegółowe kosztorysy inwestorskie pozwalają klientom na dokładne oszacowanie kosztów realizacji inwestycji. Zapraszamy do zapoznania się z naszymi realizacjami oraz do kontaktu w celu omówienia szczegółów współpracy.